1–12 termék, összesen 13 db

Show sidebar
Előadás 9 24 36
Bezárás

Fa óra zuzmóval

32,808 Ft67,438 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített lehet. A fogantyú az asztalról készült. A főboltban található, 100% -ban természetes. A stabilizáló ingadozási ráta egyértelmű lehet, amennyiben teljes erővel rendelkezik Teljesen nyitott a nyilvánosság előtt Dolgozhatok AA-ban A fémtábor kezdetének napja és a tábor bukásának ideje Az óra képei pr. 40cm Szállítás 2-4 órán át • Nem öntapadó. • Ne töltsön (60% filét) vagy töltsön (40% -ot) a környezetbe vagy a hőcserébe. • Ne végezzen különösebb változtatásokat, ügyeljen arra, hogy ne legyen nagy mennyiségű hőellátása. • Ne használjon kidobott vagy olajozott felületet. • Talicska kéziszerszámokhoz.
Bezárás

Óra zuzmóval az ajtón

32,808 Ft67,438 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A keret tölgyfából készült. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cm Szállítási határidő 2-4 hét • Ne öntözzön. • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe. • Ne tegye közvetlen napfénybe, izzók és más magas hőmérsékletű források közelébe. • Ne helyezzen festett vagy olajozott felületeket aljzat nélkül. • Kerülje a kézi sérüléseket.
Bezárás

Óra zuzmóval és tömör fából

45,566 Ft89,310 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A keret kávé kosból készült. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cm Szállítási határidő 2-4 hét
  • Ne öntözzön.
  • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe.
  • Ne helyezze közvetlen napfénybe, izzók vagy más magas hőmérsékletű források közelébe.
  • Ne helyezzen festetlen felületeket lakkra vagy olajra.
  • Megakadályozza a kézi sérüléseket.
Bezárás

Tömör tölgyfa óra epoxiddal

51,421 Ft ÁFAVAL
Tölgyfa óra, amelyet színes epoxy egészít ki. Gyanta – UV stabil és egészségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkező gyantát használunk Felületkezelés – 100%
fa-feherfa-feketefa-sotetbarnafa-vilagosbarna
Bezárás

Jungle móha óra

47,389 Ft153,103 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% természetes: Dzsungelstabilizált növényi óránk 100% -ban valódi, stabilizált mohából áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik A dzsungelben stabilizált növényi kör több mint 15-20 növényfajból és mohából áll Egy AA elemmel működik (nem tartozék).
fa-feherfa-feketefa-sotetbarnafa-vilagosbarna
Bezárás

Óra a moha tartományból

47,389 Ft153,103 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% -ban természetes: provence-i mohamoha óránk 100% -ban valós, stabilizált mohából áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik A dzsungelben stabilizált növényi kör több mint 15-20 növényfajból és mohából áll Egy AA elemmel működik (nem tartozék).
fa-feherfa-feketefa-sotetbarnafa-vilagosbarna
Bezárás

Óra kerek és provence mohával

38,276 Ft113,004 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% -ban természetes: a Flatmossos Moss Clock Ballmoss 100% -ban valóságos, stabilizált mohákból áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik Egy AA elemmel működik (nem tartozék).
576186greenmedium-greenspring-greenfa-feherfa-feketefa-sotetbarnafa-vilagosbarna
Bezárás

Kerek moha óra zuzmóval

32,808 Ft76,931 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A keret tölgyfából készült. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cm Szállítási határidő 2-4 hét
  • Ne öntözzön.
  • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe.
  • Ne helyezze közvetlen napfénybe, izzók és más magas hőmérsékletű források közelébe.
  • Ne helyezzen festetlen felületeket lakkra vagy olajra.
  • Megakadályozza a kézi sérüléseket.
Kézzel készített tárgy Óvja a közvetlen napfénytől Nem kell öntözni, trágyázni és vágni Szükséges szobahőmérséklet 20-25 ° C A páratartalomnak 40-60% -nak kell lennie Szlovákiában készült
fa-feherfa-feketefa-sotetbarnafa-vilagosbarna
Bezárás

Óra kerek mohával

54,680 Ft174,974 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% -ban természetes: A kerek mohával ellátott órák 100% -ban valóságos, stabilizált mohából állnak hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik Egy AA elemmel működik (nem tartozék).
fa-feherfa-feketefa-sotetbarnafa-vilagosbarna
Bezárás

Óra mohával, lapos mohával és zuzmóval kombinálva

35,859 Ft68,132 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Mérete 35x40cm Karbantartás mentes Örökzöld élet 7-10 évig 100% -ban természetes: A kerek mohával ellátott óra a Flatmoss és a Lisajnik mohával kombinálva 100% -ban valóságos, stabilizált mohából áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik Egy AA elemmel működik (nem tartozék).
Bezárás

Hatalmas fa óra zuzmóval és kerek mohával

32,808 Ft67,438 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cm Szállítási határidő 2-4 hét • Ne öntözzön. • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe. • Ne tegye közvetlen napfénybe, izzók és más magas hőmérsékletű források közelébe. • Ne helyezzen festett vagy olajozott felületeket aljzat nélkül. • Kerülje a kézi sérüléseket.
Bezárás

Óra kerek mohával és epoxival

47,389 Ft153,103 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig Száradás után az epoxi fényes hatást és tükörfelületet biztosít. A szokatlan faliórák praktikus ajándékok, amelyek bármilyen belső teret díszítenek. 100% természetes: a Kerek Moha Óránk 100% -ban valódi, stabilizált mohából áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik Egy AA elemmel működik (nem tartozék).