1–12 termék, összesen 14 db

Fa óra zuzmóval

32,808 Ft67,438 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített lehet. A fogantyú az asztalról készült. A főboltban található, 100% -ban természetes. A stabilizáló ingadozási ráta egyértelmű lehet, amennyiben teljes erővel rendelkezik Teljesen nyitott a nyilvánosság előtt Dolgozhatok AA-ban A fémtábor kezdetének napja és a tábor bukásának ideje Az óra képei pr. 40cm Szállítás 2-4 órán át• Nem öntapadó. • Ne töltsön (60% filét) vagy töltsön (40% -ot) a környezetbe vagy a hőcserébe. • Ne végezzen különösebb változtatásokat, ügyeljen arra, hogy ne legyen nagy mennyiségű hőellátása. • Ne használjon kidobott vagy olajozott felületet. • Talicska kéziszerszámokhoz.

Masszív fa óra epoxigyantával 23cm átmérője 23 cm

33,224 Ft ÁFAVAL
Tömör tölgyfából készült, epoxival töltött fa óra. Átlagos órák. -22-23cm, fa vastagság-25mmKézzel készített tömörfa óra - tölgy bog nyár dió kőrisGyanta - UV-stabil és egészségügyi tanúsítvánnyal rendelkező, tanúsított gyantát használunk Felületkezelés - 100%-ban természetes viaszok és olajok összetétele, kellemes illata van, a fa pedig gyönyörűen kiemeli és kiemeli természetes színét A motor csendes és strapabíró. Minden darab eredeti és egyedi.Az óra működőképességét ellenőrizték, és óraszerkezettel van felszerelve Kérésre - bármilyen más méret és epoxi festék lehetséges. Minden óra egyedi és csak egy példánybanRendeléskor kérjük jelezze melyik szín érdekli.

Moha óra világtérkép

83,180 Ft ÁFAVAL
A Lisajnikkel ellátott tölgyfa falióra világtérkép gyönyörűen élénkíti a szobát és egyedi megjelenést kölcsönöz neki. Ez a moha faldísz különösen népszerű a modern élet, utazás szerelmesei, de az ökológiai vagy ambiciózus emberek körében is. A falon elhelyezett világtérképes óra sikeres vagy nagy jövőképű cégek irodáinak is ideális eleme. A geometrikus festmények egy eredeti faldekoráció, amely tökéletesen illeszkedik a modern, skandináv és ipari enteriőrbe.Tölgyfa stabilizált izlandi zuzmó, kézzel készítettNéhány egyszerű szabályt betartva a tartósított moha gondozása nem igényes, és a termék élettartama 5-10 év. A stabilizált moha csak +5 és +30 °C közötti ideális szobahőmérsékletű és 60% körüli páratartalom mellett használható beltérben. Nem alkalmas fürdőszobákba és úszómedencékbe, ahol tartósan magas páratartalom 70% felett van. Vízzel nem érintkezhet! Ezért nem öntözzük és nem is harmatosítjuk. Nem szabad közvetlen napfénynek kitenni, illetve fény- és hőforrások közelében (radiátorok, izzók, stb. közelében). Ez a moha nem nő, ezért nincs szükség metszésre. A por és az esetleges szennyeződések eltávolítására egy átlagos porszívót vagy hajszárítót használnak, amely körülbelül 40 cm távolságra van.

Óra zuzmóval az ajtón

32,808 Ft67,438 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A keret tölgyfából készült. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cm Szállítási határidő 2-4 hét• Ne öntözzön. • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe. • Ne tegye közvetlen napfénybe, izzók és más magas hőmérsékletű források közelébe. • Ne helyezzen festett vagy olajozott felületeket aljzat nélkül. • Kerülje a kézi sérüléseket.

Óra zuzmóval és tömör fából

45,566 Ft89,310 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A keret kávé kosból készült. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cmSzállítási határidő 2-4 hét
  • Ne öntözzön.
  • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe.
  • Ne helyezze közvetlen napfénybe, izzók vagy más magas hőmérsékletű források közelébe.
  • Ne helyezzen festetlen felületeket lakkra vagy olajra.
  • Megakadályozza a kézi sérüléseket.

Tömör tölgyfa óra epoxiddal

51,421 Ft ÁFAVAL
Tölgyfa óra, amelyet színes epoxy egészít ki. Gyanta - UV stabil és egészségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkező gyantát használunk Felületkezelés - 100% -ban természetes viaszok és olajok összetétele, kellemes illata van, és a fa gyönyörűen kiemeli és kiemeli természetes színét A motor csendes és tartós. Minden darab eredeti és egyedi.Átmérő- 40cm Anyaga: tölgy, gyanta kérésre - bármilyen más méretű és epoxi festék lehetséges.

Jungle móha óra

47,389 Ft153,103 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% természetes: Dzsungelstabilizált növényi óránk 100% -ban valódi, stabilizált mohából áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik A dzsungelben stabilizált növényi kör több mint 15-20 növényfajból és mohából áll Egy AA elemmel működik (nem tartozék).

Óra a moha tartományból

47,389 Ft153,103 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% -ban természetes: provence-i mohamoha óránk 100% -ban valós, stabilizált mohából áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik A dzsungelben stabilizált növényi kör több mint 15-20 növényfajból és mohából áll Egy AA elemmel működik (nem tartozék).

Óra kerek és provence mohával

38,276 Ft113,004 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% -ban természetes: a Flatmossos Moss Clock Ballmoss 100% -ban valóságos, stabilizált mohákból áll hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik Egy AA elemmel működik (nem tartozék).

Kerek moha óra zuzmóval

32,808 Ft76,931 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A keret tölgyfából készült. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cm Szállítási határidő 2-4 hét
  • Ne öntözzön.
  • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe.
  • Ne helyezze közvetlen napfénybe, izzók és más magas hőmérsékletű források közelébe.
  • Ne helyezzen festetlen felületeket lakkra vagy olajra.
  • Megakadályozza a kézi sérüléseket.
Kézzel készített tárgy Óvja a közvetlen napfénytől Nem kell öntözni, trágyázni és vágni Szükséges szobahőmérséklet 20-25 ° C A páratartalomnak 40-60% -nak kell lennie Szlovákiában készült

Óra kerek mohával

54,680 Ft174,974 Ft ÁFAVAL
Ritka stabilizált anyagok nem mérgező Karbantartás mentes Örökzöld élet 5-7 évig 100% -ban természetes: A kerek mohával ellátott órák 100% -ban valóságos, stabilizált mohából állnak hangszigetelés - a moha nagyon magas, akár 50% -os hangszinttel rendelkezik Egy AA elemmel működik (nem tartozék).

Hatalmas fa óra zuzmóval és kerek mohával

32,808 Ft67,438 Ft ÁFAVAL
Design - kézzel készített moha óra. A moha finn magánerdőkben kézzel szedett, 100% -ban természetes. Stabilizációs folyamaton ment keresztül, ami azt jelenti, hogy teljesen karbantartásmentes Az óramű teljesen hallgat AA elemről működik Az óra hátulján van egy fém kampó, amely az órát a falra akasztja A képeken az óra pr. 40cm Szállítási határidő 2-4 hét• Ne öntözzön. • Ne tárolja / helyezze túl nedves (60% feletti) vagy túl száraz (40% alatti) környezetbe, vagy fűtőberendezések közelébe. • Ne tegye közvetlen napfénybe, izzók és más magas hőmérsékletű források közelébe. • Ne helyezzen festett vagy olajozott felületeket aljzat nélkül. • Kerülje a kézi sérüléseket.