71eh53zael. sl1356 1000x400 1 500x400 1
A természet tökéletes érzése otthonában

Falak természetes faanyagokból

Fa falak közvetlen élményt nyújtanak a természet, valamint a falak mach. Biofil belsőépítészetet valósítunk meg, kizárólag természetes anyagok és elemek felhasználásával a beépített környezetben.

Nyírfa kéreg

A nyírfa kéreg több mögöttes rétegre van rögzítve. A kéreg alját óvatosan eltávolítják, és a tetejét 480 x 480 mm méretű és 10-20 mm vastagságú panelekhez rögzítik. Rögzítésével az ilyen panelek, akkor létrehozhat nagyon kellemes és fényűzően eljáró fali csempe.

breza
topol

Nyírfa kéreg

A nyírfa kéreg több mögöttes rétegre van rögzítve. A kéreg alját óvatosan eltávolítják, és a tetejét 480 x 480 mm méretű és 10-20 mm vastagságú panelekhez rögzítik. Rögzítésével az ilyen panelek, akkor létrehozhat nagyon kellemes és fényűzően eljáró fali csempe.

A mező kérgének fala

A nyár 30-45 m magasságig nőhet, és kemény védőkérge négy centiméter (prémium termékek). A kisebb fák alsó kéregszerkezete 2 cm-es (standard termékek) vastagságig terjed. A feldolgozás után a kéreg egészben használatos, anélkül, hogy alátámasztó elemeket adn hozzá, és így használható mind a külső, mind a külső. Minden panel egyedi, és a falak létre az ilyen panelek egy igazán luxus mellett, és falfal burkolat a magán-vagy nyilvános terek. Egy darab akár 4,2 m magas is lehet.

korkova stena 500x571 1
smrek 500x571 1

Csikorgó kéreg falak

Az esztrich kéreg van rögzítve rétegelt lemez betakarítás után. Köszönhetően a rendkívül tartós tulajdonságait, a fésűkagyló kéreg elvi elved a szél és az időjárás, így gyakran is használják, mint a tető ingchis. Bark európai screechism nagyon népszerű a különleges belső építészeti. A felső 10 mm vastagság földes vöröses, barna színű és mély barázdákat tartalmaz. Óvatosan eltávolították a fáról, és rögzítve rétegelt lemez lenyűgözi az egyedülálló megjelenést. Ebben a formában, a szoba közvetlenül természetes és tiszta design. Szabványos formátum1200 x 2500 mm.

Érdekel ajánlatunk? Lépjen kapcsolatba velünk.

Az általunk
kínált szolgáltatások és termékek

Ekomoss vezető szerepet tölt be a zöld állványok tervezésében stabilizált moha és növények használatával. A projektek végrehajtása során befektetjük a lelkünket, ezért mindegyikük szeretettel és egyedinek tűnik.
Amikor kiválasztják, akkor kap nem csak a dekoráció álmai, hanem kellemes emlékeket az együttműködés.

sale 100x100 1

Az
anyagok értékesítése

Stabilizált machas és stabilizált növények értékesítése.

3d 100x100 1

Falak gyártása
fa és móha-ból

Függőleges kertészkedés. Gyártunk panelek kis méretű; A zöld állványok segítségével díszítjük a falakat és a 3D paneleket.

product 100x100 1

Termékek értékesítése

Eladó kész festmények különböző méretű különböző díszek segítségével stabilizált machandy és növények.