Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Zuzmó nagy csomag

40,827 Ft ÁFAVAL
Csomagolás : 2 kg A Lisajnik mohát a skandináv és francia erdőkben termesztik. Nagyon hasonlít egy gömbgéphez, de más szerkezetű, nagyon puha tapintású. A moha egyedi textúrával mérget ad a Green Wall Day Perfect 3D effektushoz. Minden darab moha kézzel szedett, a legjobb minőségű golyó az erdőből, amelyek friss és zöld erdőt hoznak a szobájába. Toll zöld, világoszöld, sötétzöld (egyéb színek külön kérésre)

Moha utáni – doboz

29,162 Ft ÁFAVAL
Csomagolás: 2,5 kg A posztmoha általában tipikus lapos moha, amely fatörzseken, rönkön, falakon, köveken és egyéb felületeken növekszik. Általában ez a fajta moha kicsi vagy közepes, körülbelül 2-7 cm hosszú. Tökéletesen kombinálható minden más típusú mohával és növényrel, és minden zöld fal vagy falfestmény alapjául szolgál.

Provence moha – nagy csomag

40,827 Ft ÁFAVAL
Kiszerelés: 2 kg (8 x 250 g) Provence-i moha nő a skandináv és francia erdőkben. Nagyon hasonlít az enyémmohához, de más szerkezetű, nagyon puha tapintású. A moha egyedi textúrájú, amely tökéletes 3D hatást kölcsönöz minden zöld falnak. Minden darab moha kézzel szedett, a legjobb minőségű golyó az erdőből, amelyek friss és zöld erdei életet hoznak az Ön terére. A provence-i moha nagyon magas felszívódású. Színek - tavaszi zöld, világoszöld, sötétzöld (egyéb színek külön kérésre)

Provence moha – kis csomag

7,291 Ft ÁFAVAL
Kiszerelés: 250 g Provence-i moha nő a skandináv és francia erdőkben. Nagyon hasonlít az enyémmohához, de más szerkezetű, nagyon puha tapintású. A moha egyedi textúrájú, amely tökéletes 3D hatást kölcsönöz minden zöld falnak. Minden darab moha kézzel szedett, a legjobb minőségű golyó az erdőből, amelyek friss és zöld erdei életet hoznak az Ön terére. A provence-i moha nagyon magas felszívódású. Színek - tavaszi zöld, világoszöld, sötétzöld (egyéb színek külön kérésre)

Felületek mach- box M

29,162 Ft ÁFAVAL
Csomagolás: 2,5 kg A mohaterületek általában fatörzseken, rönkön, falakon, köveken és egyéb felületeken nőnek. Általában ez a fajta moha kicsi vagy közepes, körülbelül 2-7 cm hosszú. Tökéletesen kombinálható minden más típusú mohával és növényrel, és minden zöld fal vagy falfestmény alapjául szolgál. Színek - tavaszi zöld, mohazöld, világoszöld, sötétzöld (egyéb színek külön kérésre)

Kerek moha M – doboz

38,276 Ft ÁFAVAL
Csomagolás: 2 kg-os doboz A kerek moha a skandináv erdőkben növő moha. Ez a moha egyedi textúrájú, amely tökéletes 3D hatást kölcsönöz minden zöld falnak. Minden darab moha kézzel szedett, a legjobb minőségű golyó az erdőből, amelyek friss és zöld erdei életet hoznak az Ön terére. A kerek moha abszorpciója viszonylag magas. Színek - világoszöld, sötétzöld (egyéb színek külön kérésre)

Kerek moha XXL – doboz

43,744 Ft ÁFAVAL
Csomagolás: 4 kg-os doboz Súly dobozával. 80x40x20 os mohás dobozt vásárol A súly a moha méretétől, vastagságától és a stabilizáció szintjétől függően változhat A kerek moha a skandináv erdőkben növő moha. Ez a moha egyedi textúrájú, amely tökéletes 3D hatást kölcsönöz minden zöld falnak. Minden darab moha kézzel szedett, a legjobb minőségű golyó az erdőből, amelyek friss és zöld erdei életet hoznak az Ön terére. A kerek moha abszorpciója viszonylag magas. Színek - világoszöld, sötétzöld (egyéb színek külön kérésre)